Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Οι μαθητές του Γυμνασίου Ραφήνας, ευαίσθητοι σε κάθε μορφή ζωής που κατοικεί στο χειμαζόμενο από τον άνθρωπο πλανήτη μας, συγκρότησαν ομάδα Αγωγής Υγείας  για την προστασία των ζώων και την περιφρούρηση των δικαιωμάτων τους, με εμψυχώτρια τη φιλόλογό τους Παπαγεωργίου Γ. Προμηθεύτηκαν τροφή και ταίζουν σε καθημερινή βάση αδέσποτα σκυλιά της περιοχής μας.

Read more: Προστασία των ζώων

Την Πέμπτη 15/3, η Α' τάξη του σχολείου θα επισκεφθεί το Ζωολογικό και το Παλαιοντολογικό Μουσείο. Η Β' τάξη την Πνύκα και την Αρχαία Αγορά, και η Γ' τάξη θα μεταβεί στο θέατρο "Κνωσσός" για να παρακολουθήσει την παράσταση "Ελένη".

bazaarΣτο πλαίσιο του εορταστικού κλίματος των ημερών πρόκειται να διοργανωθεί στο σχολείο μας την Δευτέρα 23/12/13 Χριστουγεννιάτικο bazaar για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Οποιαδήποτε προσφορά (π.χ. γλυκά, χειροποίητες κατασκευές, βιβλία, διακοσμητικά κλπ.) θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της προσπάθειας των παιδιών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013-2014
Το  1ο Γυμνάσιο  Ραφήνας   διοργανώνει   το  εσωτερικό   πρωτάθλημα   Ανωμάλου   Δρόμου των μαθητών ?μαθητριών   του  σχολείου, σύμφωνα  με  την  παρακάτω   προκήρυξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανώμαλος Δρόμος 2014

P1000967aΣυνεχίζοντας τις δράσεις για την προώθηση της ανακύκλωσης των υλικών, οι αίθουσες της Α' και Γ' τάξης εφοδιάστηκαν με νέους κάδους ανακύκλωσης, επί πλέον των ήδη υπαρχόντων στους χώρους του σχολείου, και οι μαθητές μαζί με την καθηγήτριά τους κα Πούλη, έφτιαξαν την γωνία της ανακύκλωσης στην είσοδο του σχολείου.

Page 1 of 3